Zelf zonnepanelen installeren maar weet je niet hoe kijk dan hier!

Misschien heb je zonne-energie  al eens overwogen en wil je zelf zonnepanelen installeren al was het maar voor een kort moment om het als te ingewikkeld en te duur te bestempelen, of misschien overweeg je serieus een project, maar weet je niet waar je moet beginnen. Met deze Instructable hoop ik het (niet echt) intimiderende proces van het plaatsen van zonnepanelen bij jou thuis te demystificeren. We zullen de onderdelen van een zonnepaneelsysteem bekijken, de dingen waar jou rekening mee moet houden bij het plannen en hoe u geld kunt besparen op (en zelfs gratis geld kunt krijgen voor) uw project. Aan het eind van de dag weet je waar je op moet letten en waar je op moet letten bij elk zonneproject.

Waarom voor zonne energie gaan?

Als je erover denkt om op zonne-energie te gaan en zelf zonnepanelen installeren, is er geen beter moment dan nu om het te doen. Financiële prikkels van de overheid zijn nog steeds rijp voor het plukken, de kosten van fotovoltaïsche (PV) cellen dalen elke dag en u bent waarschijnlijk de eerste persoon in uw blok die de sprong maakt. Het toevoegen van zonne-energie aan uw huis is om verschillende redenen een uitstekend project: u bespaart ladingen op elektriciteit en kunt zelfs een deel van uw energie terug verkopen aan het nutsbedrijf; u verkleint uw ecologische voetafdruk; en als u op een afgelegen locatie (zoals een cabine) installeert, hoeft u zich veel minder zorgen te maken dan met een benzinegenerator. Je ondersteunt ook een groeiende industrie en draagt ​​daarmee bij aan de wereldwijde acceptatie van deze prachtige nieuwe energiebron. 

kijk bij XXL zonnepanelen voor meer!

zelf zonnepanelen installeren kan je gemakkelijk doen door te kijken op de site van XXL zonnepanelen om zelf je zonnepanelen te bestellen of voor meer informatie over zonnepanelen zelf!