Tip voor keuken Westervoort

Mijn vader was een twee maanden geleden verhuisd naar zijn nieuwe woning in Westervoort. De keuken van de woning zag er toen erg verouderd en slecht uit. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar keuken Westervoort om een keukenbedrijf te vinden die mooie keukens aanbiedt tegen een voordelige prijs.

Veel keukenbedrijven in de buurt van Westervoort

Toen we samen op het internet op zoek gingen naar keuken Westervoort kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht kwamen we uit op de website van Keuken en Keukens. Het bedrijf beschikt niet over een showroom, wagenpark of personeel waardoor het bedrijf keukens aanbiedt tegen een zeer voordelige prijs. Dit sprak mijn vader erg aan waardoor hij besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

Erg goed en vriendelijk geholpen

Toen mijn vader contact met het bedrijf opnam werd hij erg vriendelijk te woord gestaan. Frits is vervolgens langs het huis van mijn vader gegaan om een ontwerp te maken en de wensen van mijn vader te horen. Na een aantal dagen kreeg mijn vader een erg mooi ontwerp via de mail. Mijn vader besloot om over te gaan tot een aankoop en de keuken werd 7 weken later thuis geleverd. De keuken van zijn nieuwe huis ziet er nu super mooi uit.