Tip: PVC vloeren Almere?

Op Zoek naar pvc vloeren? Dan bent u bij PVC vloeren Almere aan het beste adres. Zij leveren alles uit voorraad en een zeer snelle levering.   

PVC Vloeren in Almere

PVC vloeren worden steeds populairder de laatste tijd. Het is een hele mooie vervanger voor bijvoorbeeld dure tegels of hout, ook is het goedkoper en duurzamer. PVC vloeren Almere levert niet alleen PVC vloeren, maar ook laminaat vloeren, ondervloeren, plinten en kunstgras. In de meeste gevallen heb je jouw bestelling binnen twee dagen binnen.

pvc

Ervaring

Zelf hebben wij ook bij PVC vloer besteld voor mijn moeder. Ze was verhuisd naar een kleiner huis en zochten een mooie PVC vloer. We keken heel erg naar de prijs kwaliteit, omdat mijn moeder niet een heel hoog budget had en toch wel een goede vloer wil. Ik kwam uit bij PVC vloeren Almere en heb contact opgenomen met het bedrijf en de opties gevraagd . Vervolgens ben ik super geholpen en hebben wij een mooie vloer uitgekozen. 2 dagen later werd de vloer geleverd en werd meteen gelegd door vakkundige ZZp’ers. Mijn moeder is helemaal tevreden en wij zelf ook. Een bedrijf wat ik iedereen zou aanraden.

Contact

Directfloor.nl

Karperweg 14

1317 SN, Almere

Tel: 036- 23 40 300

Emai: [email protected]