Tuin pad bestrating met waaltje van Steenhandel Kan

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriend verhuisd naar onze nieuwe woning in Malden. De woning is erg mooi en ziet er erg modern uit. We wilde echter nog wel graag de stenen van het tuinpad vervangen omdat we deze niet mooi vonden. Daarom gingen we ooks amen op het internet op zoek naar waaltje om een bedrijf te vinden die mooie waaltjes aanbiedt voor de betegeling van ons tuinpad.

Veel bedrijven die waaltjes verkopen

Toen we op het internet op zoek gingen naar waaltje om een bedrijf in of in de buurt van Nijmegen te vinden die waaltjes verkoopt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we samen een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Steenhandel Kan. het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en beschikt over een erg grote showroom. We besloten na het lezen van de informatie die op de website te vinden is om een bezoek aan de showroom te brengen.

Ons bezoek aan de showroom

We werden erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen met het maken van de juiste keuze. Nadat we een aantal stenen met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot een aankoop. We hebben het tuinpad vervolgens erg snel betegeld en ziet er nu erg mooi uit door de waaltjes van Steenhandel kan.