Stukadoor Zevenaar

Wat levert stukadoor zevenaar?

Stukadoor Zevenaar lever perfect stucwerk voor iedereen. Ook veel soorten wel in verschillende prijsklassen maar daar kan u zelf voor kiezen.

Mijn ervaring met Stukadoor Zevenaar

Laatst is mijn moeder van 80 verhuisd naar Zevenaar ze had een huis gekocht waar nog wel wat aan moest gebeuren zoals de muren stucen. Ik ging voor der opzoek naar een stukadoor in de buurt die een goede prijs en kwaliteit had.  Daardoor kwamen we snel terecht bij Theunissen. Nadat ik telefonisch contact had gehad en een afspraak had gemaakt kwamen ze kijken. Er werd gekeken naar wat nodig was en het ongeveer zou gaan kosten, ik was al snel vertrouwd met het bedrijf en voelde wel aan dat het goed zat, mooie prijs, goed personeel en goede recensies. 2 weken later kwamen ze alles netjes aangepakt geen bende er van gemaakt en super tevreden met het eindresultaat. Zelf zou ik iedereen dit bedrijf aanraden.

service

Het bedrijf levert veel service aan de klant. Zoals gratis offertes en perfect stucwerk op maat. Ze richten zich ook heel erg op prijs kwaliteit want dat willen klanten hebben en daardoor wordt er meer ervaring in het bedrijf opgedaan.