Abus cilinders

Abus cilinders worden volgens Duitse en Europese normen geproduceerd en hebben zich ontelbare keren bewezen. Het assortiment bestaat uit simpele tot hightech cilinders. Er zijn diverse modellen en lengtes beschikbaar. Hieronder lichten we paar toe:

Abus cilinders

Abus cilinders E50

De Abus cilinders E50 hebben een conventionele cilindertechniek en zijn toepasbaar voor het afsluiten van deuren. De Abus cilinders E50 worden veelal voor binnendeuren gebruikt, omdat deze niet over een keurmerk beschikken. Een nieuwe, enkele cilinder wordt geleverd met 3 sleutels. Bestelt u gelijksluitende cilinders dan geldt er een maximum van de meegeleverde sleutels. Abus cilinders E50 zijn er in 3 varianten; een halve cilinder, dubbele cilinder en knopcilinder.

Abus cilinders E60

Abus cilinders E60 hebben een conventionele cilindertechniek en hebben standaard een gevarenfunctie. Dit wil zeggen dat de buitenzijde ook bedienbaar is als er aan de binnenzijde een sleutel insteekt. Daarnaast hebben de Abus cilinders E60 een uitgebreide boorbeveiliging en zijn dan ook SKG2 gekeurd. De Abus E60 cilinder hebben ook 3 varianten; een halve cilinder, dubbele cilinder en knopcilinder.

Abus elektronische codecilinders
Een voorbeeld van een highttech cilinder is de Abus elektronische codecilinder CodeLoxx. Deze staat voor kwaliteit, comfort en veiligheid. De deur wordt geopend met een code-ring of elektronische sleutel. U kunt zelf bepalen wie wanneer toegang krijgt tot uw woning of kantoorruimte. De bediening is heel eenvoudig; door de rastering bij het draaien van de cilinder kan het juiste cijfer worden ingesteld.