Kwalitatieve oude eiken planken koopt u bij Mammoet Tafels

Als u op zoek bent naar kwalitatieve oude eiken planken, dan bent u bij Mammoet Tafels aan het juiste adres! Veel verschillende soorten planken gerecycled van verschillende plekken en boven alles; van topkwaliteit.

Waarom de oude eiken planken van Mammoet Tafels?

De oude eiken planken van Mammoet Tafels worden gerecycled van plekken zoals oude treinstellen, spoorbielzen en oude graanschuren. Natuurlijk verkopen we alleen de topkwaliteit planken en geen slechte kwaliteit planken. Wij hebben al veel klanten blij kunnen maken met onze kwalitatieve op maat gesneden planken zodat ze hun droom meubels konden bouwen. Ook hebben we klanten blij kunnen maken met onze zelfgemaakte meubels die perfect in hun huis passen. Bovendien zijn wij ook een stuk goedkoper, omdat de planken gerecycled zijn. Dat is toch fijn? Op onze site zijn foto’s te zien van de planken die we hebben en kun je ook zien dat de planken er in topconditie uitzien. Benieuwd? Bezoek onze site.

Zelf meubels maken maar geen inspiratie meer?

Op onze site is een inspiratiepagina te vinden waar we veel foto’s van meubels hebben gemaakt met onze planken. Hier kunt u uw inspiratie uit halen en misschien komt u dan wel op een geweldig idee voor een meubel!